Koningsdag

Koningsdag 2017 op Europaweg in Roelofarendsveen

Na vorig jaar te gast te zijn geweest in de Begionastraat en in straten van de aangrenzende hofjes in Roelofarendsveen is het dit jaar weer tijd voor een nieuwe locatie!

De festiviteiten op Koningsdag, dit jaar op donderdag 27 april, vinden plaats op de Europaweg in Roelofarendsveen. Beide rijbanen van deze weg en de tussengelegen speeltuinen worden ingericht als festivalterrein.

Naast de traditionele vrijmarkt zijn er verschillende optredens en tal van activiteiten. Zo kan er op verschillende plaatsen gesprongen worden op springkussens, zijn er wandel- en fietstochten en diverse optredens. Natuurlijk is er ook een terras met voldoende voor de inwendige mens.

Het verplaatsen van de feestlocatie wordt door zowel buurtbewoners, bezoekers en het organiserende Oranjecomité als positief ervaren. Zo krijgen veel mensen de kans de vrijmarkt de komende jaren voor de deur te hebben.

Het complete programma is vanaf begin april digitaal te zien op www.oranjecomite.eu, in het weekend van 15 april ploft de papieren feestfolder op de mat in Roelofarendsveen, Oude wetering en Nieuwe Wetering.